IMPULS CVT


STEYR

Traktory řady IMPULS CVT navazují na letité úspěchy předchozí generace univerzálních traktorů CVT. Se třemi modely s jmenovitým výkonem od 150 do 175 koní s maximálním výkonem až 225 koní uspokojí i ty nejnáročnější požadavky všech zákazníků. Tyto všestranné modely vynikají vysokou mírou komfortu a vysokým výkonem, díky těmto vlastnostem jsou nezastupitelnými pomocníky na všech typech zemědělských farem při provádění všech pracovních operací.

S novým krásným designem po vzoru svých mladších bratrů přichází traktory IMPULS CVT s nejmodernější technologií motorů Stage V s patentovanou funkcí následné úpravy spalin bez recirkulace spalin EGR. Dostatečnou sílu dodává traktoru až 50 koní maximálního výkonu navíc. S bohatou výbavou kabiny již v základu a řadou různých paketů výbavy kabiny je IMPULST CVT skvělým parťákem pro každou obsluhu.

SYSTÉM ODPRUŽENÍ

Hladká jízda bez obav. Modely IMPULS CVT jsou synonymem pro maximální komfort zásluhou svého odpružení přední nápravy a kabiny. Citlivost odpružení si můžete v závislosti na podmínkách nebo jízdních vlastnostech nastavit hned v několika režimech. Kromě standardního odpružení nabízíme i možnost vzduchového odpružení kabiny pro ještě větší komfort.

PATENTOVANÁ FUNKCE S-TRONIC

Patentovaná funkce pro optimální spotřebu paliva, to je S-TRONIC v podání značky STEYR. Zásluhou tohoto systému dosáhnete vždy nejnižší spotřeby paliva v porovnání s konkurencí. Řídící systém S-TRONIC optimálně upravuje převodový poměr vzhledem k otáčkám motoru, a to jak při dopravních, tak i polních pracích.

PLYNULÉ PŘEVODOVÉ ÚSTROJÍ S- CONTROL CVT

Traktory IMPULS CVT jsou vybaveny převodovým ústrojím S-CONTROL CVT. Převodovka s plynulou změnou umožňuje jízdu od 30 km/h až po 50 km/h bez jakékoliv změny rozsahu. Pro maximální účinnost převodovky a přenos výkonu je tato řada vybavena převodovkou se dvěma mechanickým rozsahy. Vždy tak máte zaručen přenos výkonu, vysokou účinnost a nízkou spotřebu paliva, a to i při maximální pojezdové rychlosti, které jste schopni dosáhnout při pouhých 1 500 ot/min.

FUNKCE ACTIVE STOP

Užijte si pocit bezpečí. I takto by se dala nazvat funkce „Active Stop“, která obsluze traktoru umožnuje zastavení a opětovné rozjetí nejenom v kopci i s vysokou porcí nákladu za traktorem pouhým sešlápnutím plynového pedálu.

SOUVRAŤOVÝ MANAGEMENT EASY-TRONIC II

Souvraťový management Easy - Tronic II zajištuje opakovatelnou automatizaci pracovních procesů na souvratích. Díky tomuto systému tak odpadá celá řada rutinních úkolů a stisku tlačítek. Systém si můžete nastavit bud nahráním jednotlivých procesů za jízdy nebo pomocí zadání jednotlivých úkonů prostřednictvím monitoru před začátkem práce. Souvraťový management lze vybavit taktéž pokročilou funkcí automatického otáčení na souvrati, kdy se pouhý stiskem jednoho tlačítka traktor sám na souvratí otočí, plynule najede do dalšího záběru a provede všechny potřebné úkony se závěsným strojem.

VŠESTRANNÝ VÝVODOVÝ HŘÍDEL

Pohon závěsných strojů je nedílnou součástí každého traktoru. Dalo by se říci, že jak univerzální je samotný vývodový hřídel, tak univerzální je taktéž traktor. Modelová řada IMPULS CVT nabízí již ve standardu třírychlostní vývodový hřídel v konfiguraci 540/540E/1000 a 1000 ECO. Režimy ECO se skvěle hodí pro pracovní operace, kdy není požádán plný výkon pro pohon stroje (například při sečení slabších travních porostů apod.). I díky tomuto režimu tak opět šetříte potřebné palivo.

MAXIMÁLNÍ ZVEDACÍ SÍLA

Síla je jedním z primárních znaků traktorů značky STEYR. Řada IMPULS CVT přináší v této třídě traktorů maximální zvedací výkon zadního tříbodového závěsu 8 257 kilogramů. To je již pěkná porce síly, která stačí na většinu běžného nářadí pro standardní agregaci. Pro přední tříbodový závěs je pak zvedací kapacita 3 568 kg. Samotná zvedací síla se neobejde bez dostatečně výkonného hydraulického systému, proto je IMPULS CVT vybaven axiálním pístovým čerpadlem o maximálním výkonu až 166 l/min.

ŠIROKÁ ŠKÁLA PNEUMATIK

Traktory řady IMPULS CVT jsou všestrannými pomocníky. Hodí se skvěle do zemědělského sektoru, ale nejenom tam jsou jako doma. STEYR svými parametry zapadne i do komunálního nebo lesního segmentu. A právě tyto drsné podmínky kladou na traktor speciální požadavky. IMPULS CVT si můžete již z výrobního závodu obout do několika variant provedení včetně komunálních nebo lesnických pneumatik.

MODERNÍ TECHNOLOGIE ISO BUS

IMPULS CVT je chytrý traktor. O tom svědčí také to, že je vybaven řadou inteligentních systémů, mezi které se určitě řadí technologie kompatibility se závěsným strojem ISO BUS. Ve standardu je traktor vybaven technologií ISO BUS II a na přání jej lze vybavit i nejmodernějším systémem třídy III, který umožnuje ovládání traktoru závěsným strojem (například ovládání rychlosti traktoru lisem v závislosti na množství hmoty).

PRECIZNÍ ZEMĚDĚLSTVÍ S-TECH

K pohodlné práci pomáhají i nejmodernější systémy precizního zemědělství STEYR S-TECH, které pomáhají obsluze k přesné jízdě, nízkým nákladům a úspoře času. Můžeme zde zařadit automatické naváděcí systémy, technologie ISO BUS nebo automatické otáčení na souvrati S-TURN. S podporou vlastní sítě referenčních AGRI CS RTK+ stanic s korekčním signálem s přesností na 1,5 centimetru máte vždy záruku maximální preciznosti.

NÍZKÁ HLADINA HLUČNOSTI

Ke skvělému pocitu z práce v pohodlné kabině přispívá i nízká hladina hluku, která u traktoru IMPULS CVT činí pouhých 69 dB(A). Vyhnete se zbytečnému stresu a v klidu si můžete vychutnat skvělou hudbu nebo volání za jízdy díky handsfree.

LED OSVĚTLENÍ

Promění den v noci. Práce v zemědělství je náročná a v dnešní době jste nuceni strávit na poli stále více času, díky tomu jsme vybavili tento traktor paketem osvětlení s až 20 LED světlomety s celkovým výkonem až 40 000 lm.

SNADNÉ OVLÁDÁNÍ

Užijte si ničím nerušené ovládání. Značka STEYR je již několik let průkopníkem v jednoduchosti ovládání zásluhou svého konceptu multifunkčního ovládání Multicontroller, které na jednom místě sdružuje všechny důležité ovládací prvky. Maximální přehled o stroji získáte i prostřednictvím barevného dotykového monitoru, kde si můžete nastavit jednotlivé hodnoty, ovládat navigaci nebo přizpůsobit moderní systémy značky STEYR.

Impuls 6150 CVT Jmenovitý výkon [kW/k] 110/150
Impuls 6165 CVT Jmenovitý výkon [kW/k] 121/165
Impuls 6175 CVT Jmenovitý výkon [kW/k] 132/180

Soubory ke stažení:

Prodáváme a zajišťujeme autorizovaný servis zde uvedené techniky. Máte-li zájem o podrobnější informace nebo chcete-li vytvořit cenovou nabídku na míru, kontaktujte nás.

Kontaktujte nás

Aktuálně

zobrazit všechny aktuality

Den s NAVOSEM - výživa a ochrana rostlin

26. 2. 2024

Den s NAVOSEM - výživa a ochrana rostlin

Akce se bude konat ve středu 20. března 2024 od 9:30 hodin vedle střediska STUDÉNKA (Oderská 838, 742 13 Studénka)

Unikátní odpružený pásový podvozek Quadtrac 715

17. 2. 2024

Unikátní odpružený pásový podvozek Quadtrac 715

Značka CASE IH představila v těchto dnech převratnou novinku pro pásové traktory CASE IH 715  - pásový odpružený podvozek Heavy Duty (HDS)

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.